Woonkamer gezellig inrichten met een heerlijke lounge bank van By SiDDE | Nieuwbouwhuis project | #1 VIDEO – Binti Home

Larry Jackson

[ad_1]

De woonkamer gezellig inrichten, hoe pak je dat aan? In deze video deel ik een aantal tips met je waar je op kan letten. Ik neem je mee naar een heel bijzonder interieur project in Rijswijk. Ik mocht het interieurontwerp maken voor dit nieuwbouwhuis. Omdat ik ook de hele zithoek mocht stylen heb ik hier meteen een video van gemaakt. Kijk je mee?

Woonkamer gezellig inrichten met By SIDDE

De woonkamer is vaak de ruimte waar je de meeste tijd door brengt. Ik hoor dan ook geregeld dat juist deze ruimte zo moeilijk is om in te richten. Wellicht vind je het spannend om de juiste keuzes te maken. Houd in ieder geval rekening met de volgende stappen als jij jouw woonkamer gezellig wilt inrichten:

  • Kleurgebruik: Start altijd met een kleurenpalet. Zo heb je een hou vast en kan je stap voor stap de inrichting bepalen
  • Kies eerst voor grotere meubels. Zo kozen wij voor deze woonkamer voor de bank Sommer van By SIDDE in Pure 809 Silver Grey. Een heerlijke bank en een prachtige basis voor de ruimte. De kleur grijs van de bank breekt ook mooi met de vloer en de wand.
  • Styling: Ik laat het in de video ook zien maar styling maakt de woonkamer compleet. Denk aan woonaccessoires maar ook de planten. Het doet zoveel voor de ruimte!

Ik ben erg benieuwd wat je van de inrichting van deze woonkamer vindt. Deze zomer gaan we de rest van de ruimte nog verder aanpakken en dan komt er na de zomer een complete binnenkijker!

Meer informatie over deze Sommer bank van By Sidde vind je hier. Deze blog is een samenwerking met By SIDDE.

[ad_2]

Website

See also  3x bespaartip voor in huis - Binti Home