Leuke weekendtip: Design Icons vintage en designbeurs

Larry Jackson

[ad_1]

Had jij het al in de agenda gezet: de leuke vintage en designbeurs strijkt volgend weekend weer neer in Amsterdam Noord. Ik zeg: prachtige parels uit de mid-century modern tijd (jaren ’50, ’60, ’70) van merken als Bertoia, Eames, Mies van der Rohe en Panton. Smullen!

Dit is alweer de achtste editie van vintage en designbeurs Design Icons. Hier shop je de mooiste meubelstukken uit de twintigste eeuw op een prachtige locatie. Dit jaar verkopen er 75 professionele handelaren hun designstukken (dus 11 meer dan de vorige editie). Denk aan klassiekers van onder andere Eames en Mies van der Rohe, van stoer industrieel tot Italiaanse lampen, van teakhouten kasten tot kuipstoelen en van beroemde klassiekers tot betaalbaar vintage. Ook vind je tussen alle pronkstokken ook werk van onbekende designers. Leuk!

Het designfestijn breekt zoals elk jaar weer los in de Kromhouthal op de Gedempt Hamerkanaal 231 in Amsterdam-Noord. Fijne bijkomstigheid: als je alle kramen hebt gehad, kun je aan het einde van de hal de rondvarende schepen zien en het stadscentrum. Oh, en er is natuurlijk een kraam waar heerlijke koffietjes worden gemaakt. En zo kan het maar zo zijn dat je hier niet weg te slaan bent.

Tips voor deze vintage en design beurs

Wat tips: als je echt niet mis wilt grijpen, dan kun je naar de preview op zaterdag 6 april om 12.00 uur, maar in de namiddag van 7 april is weer hét ideale moment om te onderhandelen over de beste prijs (want dan sluit de beurs bijna). Kaartjes winnen? Check dan mijn stories vandaag (29 maart 2024) op instagram @interiorjunkiecom want ik geef 4×2 vrijkaartjes weg (ook voor de preview!). Meer informatie vind je op de website van Design Icons.

Beeld met toestemming gebruikt via ThirdEyeDesign [ad_2]

Bron

See also  Video hometour in de Spaanse droomvilla van Floor en haar gezin