Kunstbloemen in huis: ideaal voor als je hooikoorts hebt

Larry Jackson

[ad_1]

Ik HOU van kunstbloemen in huis, maar het liefst werk ik met echte bloemen en zet ik elke week een verse bos bloemen in huis. Het enige nadeel is dat mijn man hooikoorts heeft en zodra hij zo’n bosje ziet, zet hij deze meteen buiten in de tuin.

Dat zorgt overigens elke keer weer voor discussies, want ik wil wél verse bloemen in huis, maar hij snottert dan de hele week (en vertikt overigens een extra hooikoortspilletje te slikken, haha). Vandaar dat je in ons huis veel kunstbloemen en kunstbomen vindt. Nu ben ik niet de enige die met kunstbloemen in huis werkt. In eerste instantie had ik het niet eens door, maar Angela uit Heemstede bleek een prachtige bos kunstbloemen op het keukenblad te hebben. Ik was op slag verliefd.

Nu weet ik dat kunstbloemen best kostbaar kunnen zijn. Dat is ook niet zo gek, want als je wilt, kun je er een leven lol van hebben. Uitgerekend zijn ze dan niet eens zo duur (maar toch een flinke uitgave als je ze koopt). Ik had verwacht dat Angela ze bij een bloemist vandaan had, maar niets is minder waar. Ze kocht de takken gewoon bij een tuincentrum. Hier vind je kunsttakken voor een fijn prijsje. In ieder geval stukken goedkoper dan bij een bloemist. Zoals je ziet, zijn ook deze bijna niet van echt te onderscheiden.

Meer zien van deze kunstbloemen en meer uit het huis van Angela? 

Goed nieuws, want aanstaande vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online. Wil je nog meer weten over Angela? Volg haar dan op Instagram via Decorush.  

Bekijk hier eerdere woontips uit het huis van Barbara:

© Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

See also  Creëer een unieke belevenis op een muur in huis[ad_2]

Bron