Business podcast: Mijn allereerste podcast staat live! | Vanuit het hart – Binti Home

Larry Jackson

[ad_1]

Yes! Mijn allereerste podcast staat live. Vanuit het hart. De podcast van Binti Home waarin ik, Souraya Hassan, je meeneem in een kleurrijke wereld waar interieur, ondernemen,  cultuur en zelfontwikkeling centraal staat. Authentieke verhalen met her en der een culturele twist en dit alles vanuit het hart, want dan ontstaan toch echt de mooiste dingen. 

Binti Home Business Podcast

Zo ontzettend veel zin in dit podcast avontuur en in deze eerste aflevering. Ik deel graag mijn visie over ondernemen en dan vooral authentiek ondernemen. Hoe maak je de juiste keuzes voor jouw bedrijf en hoe zorg je dat je onderneemt op jouw eigen manier. En niet op een manier wat er van je verwacht wordt… of een manier dat jij denkt dat er van je verwacht wordt.

Ga er lekker voor zitten en beluister mijn podcast (of tijdens het wandelen, autorijden of koken hihi). Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt. Super tof als je je wilt abonneren én er staan al meerdere afleveringen live. Mocht je nog niet kunnen wachten, neem dan een kijkje 🙂

Abonneer je op mijn kanaal om geen podcasts te missen 🙂

[ad_2]

Website

See also  Dit zijn de woontrends 2024