Binti Home Inspiratiehuis Haarlem: Een creatieve studio voor interieurontwerp, workshops en fotografie – Binti Home

Larry Jackson

[ad_1]

Aaaa the word is out! Ik open mijn eigen Binti Home Inspiratiehuis. ☀️In deze video vertel ik je in de basis het concept maar oh er is zoveel te delen over het Binti Home Inspiratiehuis. Een beleving en samensmelting van werelden, culturen en verhalen. De komende dagen en weken ga ik je hier nog alles over vertellen. Over het ontstaan, het ontwerp, wat we precies gaan realiseren en hoe jij hier ook naartoe kan komen!

Binti Home Inspiratiehuis mood

Highlights inspiratiehuis

Abonneer je zeker op mijn Youtube kanaal want daar verschijnt elke zaterdag om 09.00uur een nieuwe video!

Uiteraard snap ik dat je wellicht vragen hebt dus hier een aantal highlights op een rij. Heb je alsnog een vraag? Stel ze gerust hieronder in de comments. !

* Binti Home Inspiratiehuis is een studio voor interieurontwerp, fotografie en workshops/events

* Het Binti Home inspiratiehuis staat in Haarlem (Tussen Ikea en het centrum)

* Het inspiratiehuis is geen winkel maar wél een plek waar je online en offline inspiratie kan opdoen, interieur sessies & shop momenten kan boeken. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en te mogen inspireren op deze magische plek✨ Je wilt straks niet meer naar huis!?

* Dit is ook de showroom van mijn online shop die uitgebreid wordt met veel mooie merken. 

* De interieur studio waar klanten en bedrijven terecht kunnen voor turnkey interieur projecten en interieuradvies sessies

* Een inspiratiehuis waar de verbinding met Egypte sterker zal zijn dan ooit. Ik zal in het inspiratiehuis een podium bieden voor mooie ontwerpen en merken (Stay tuned) die naar Nederland komen

* Waar je workshops en lezingen kan volgen én geven als professional

* Voor ondernemers is dit dé plek om te groeien, netwerken, ontplooien en te creëren

* Het inspiratiehuis is voor fotografen een perfecte plek om unieke shoots te doen voor merken én ondernemers

* Voor Binti Home dé plek om te creëren, te groeien, te verbinden, ontmoeten en vooral te ondernemen vanuit het hart?

See also  3x een grijze bank combineren met kleur, zo doe je dat!

Oh ik heb zoveel zin om jou mee te nemen in deze fantastische reis. Het is een droom die werkelijkheid wordt en oh wat gaan we hier mooie dingen realiseren die volledig in het teken staan van liefde, verbinding en groei.

Binti Home Inspiratiehuis zal medio mei /juni 2022 geopend worden en alle ins en outs zullen gedeeld worden op dit account én Bintihomeblog.com/inspiratiehuis Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier jouw e-mailadres achter dan stuur ik je af en toe een update!

[ad_2]

Website