Binnenkijken in mijn industrieel kantoor in Haarlem

Larry Jackson

[ad_1]

Soms kan ik het nog steeds niet helemaal geloven. Mijn eigen kantoor, een industrieel kantoor nog wel. Een fantastisch hoekpand in Haarlem waar ik afgelopen maart (2022) de sleutel van heb gekregen. Het is een nieuwbouw project dus alles is helemaal casco. Dit betekent heel veel verbouwen de komende tijd. Maar, eerst een rondleiding!

Industrieel kantoor hometour

Het is voor mij als interieurstylist natuurlijk een droom die uitkomt. Een compleet casco nieuwbouwpand wat ik he-le-maal naar eigen wens kan inrichten. We hebben dan ook al maanden het ontwerp klaar liggen en inmiddels zijn de interieur bouwers keihard aan het werk om van dit industrieel kantoorpand écht een Binti Home Inspiratiehuis te maken met veel kleur, pure materialen, ronde vormen en vooral een hele huiselijke en uitnodigende sfeer. Ik kan niet wachten om je mee te nemen in dat proces 🙂

Hieronder een video uit de Inspiratiehuis serie op Youtube waarin ik je een uitgebreide rondleiding geef in mijn eigen kantoor. Een Industrieel kantoorpand voor Binti Home, een droom! Kijk je mee?

Industrieel kantoor hometour

Door de drie verdiepingen is er zoveel mogelijk. Ik wil dan ook graag verschillende ruimtes en sferen creëren. Alsof je elke keer weer in een nieuwe beleving stapt. En dit industrieel kantoorpand krijgt wel echt een mega make-over want waar nu alles grijs en beton is wordt straks alles kleurrijk, warm en vooral heel uitnodigend en helemaal Binti!

Ik ben zo weg van de grote raampartijen en prachtige verdeling van de ramen met roeden. Een klassieke uitstraling gecombineerd met industrieel. Ik hou ervan. Ik heb bewust voor een hoekpand gekozen omdat we hiermee heel veel natuurlijk lichtinval hebben. Dit is perfect voor de fotoshoots en videoshoots die we hier willen gaan realiseren.

See also  Woonkamermeubilair
Binnen kijken droomhuis

Binnenkijken en interieur video’s

In deze video’s realiseer ik mijn droomproject. Een project wat ik al zo’n 13 jaar in gedachten heb en ik nu het Binti Home Inspiratiehuis mag noemen! Kort gezegd word het inspiratiehuis een plek om te creëren, te groeien, te verbinden, ontmoeten en vooral te ondernemen vanuit het hart. En ik neem jou graag mee door het hele proces. Er wordt verbouwd, geschilderd, geshopt, ingericht en nog veel meer! Wil jij ook op de hoogte blijven? Abonneer je zeker op mijn Youtube kanaal want daar verschijnt elke zaterdag om 09.00 uur een nieuwe video! Kom je gezellig langs als het af is??

Binti Home Inspiratiehuis-2

Uiteraard snap ik dat je wellicht vragen hebt dus hier een aantal highlights op een rij. Heb je alsnog een vraag? Stel ze gerust hieronder in de comments. !

* Binti Home Inspiratiehuis is een studio voor interieurontwerp, fotografie en workshops/events

* Dit huis is gevestigd in Haarlem (Tussen Ikea en het centrum)

* Het inspiratiehuis is geen winkel maar wél een plek waar je online en offline inspiratie kan opdoen, interieur sessies & shop momenten kan boeken. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en te mogen inspireren op deze magische plek✨ Je wilt straks niet meer naar huis!?

* Dit is ook de showroom van mijn online shop die uitgebreid wordt met veel mooie merken. 

* De interieur studio waar klanten en bedrijven terecht kunnen voor turnkey interieur projecten en interieuradvies sessies

* Een inspiratiehuis waar de verbinding met Egypte sterker zal zijn dan ooit. Ik zal in het inspiratiehuis een podium bieden voor mooie ontwerpen en merken (Stay tuned) die naar Nederland komen

* Waar je workshops en lezingen kan volgen én geven als professional

* Voor ondernemers is dit dé plek om te groeien, netwerken, ontplooien en te creëren

* Het inspiratiehuis is voor fotografen een perfecte plek om unieke shoots te doen voor merken én ondernemers

See also  Een magnolia boom in de woonkamer. Ik zeg: DOEN!

* Voor Binti Home dé plek om te creëren, te groeien, te verbinden, ontmoeten en vooral te ondernemen vanuit het hart?

Binti Home Inspiratiehuis zal medio juni/juli 2022 geopend worden en alle ins en outs zullen gedeeld worden op dit account én Bintihomeblog.com/inspiratiehuis Wil je op de hoogte blijven? Laat dan hier jouw e-mailadres achter dan stuur ik je af en toe een update!

[ad_2]

Website